wernerenbrenda.reismee.nl

Weer even in Mexico

We zijn weer even terug in Mexico. Gisteren afscheid genomen van Walter en Linda die woensdag terug naar Nederland vliegen. Met de bus zijn we van Varadero naar Havana gegaan. Van een Amerikaanse toeriste kregen we de tip om onderweg tijdens de stop een pina colada te drinken, dat hebben we gedaan! Je krijgt het zonder drank, vervolgens wordt de rum fles er naast gezet en mag je zelf inschenken, nog nooit meegemaakt. In de bus ook gelachen, de chauffeurs voelen zich stoere piloten. Onderweg wordt er familie meegenomen, mensen stappen in met grote schilderijen zonder verpakking die uitvoerig door het buspersoneel worden bewonderd. Japanse toeristen worden op zijn ´Japans´begroet door de chauffeur waarbij zijn collega´s niet meer bij komen. Opeens gaat er een plastic kist open, de bus stopt en er komt een half (dood) varken uit die aan familie wordt afgegeven.Leuke rit!

Morgen naar LA...

Sietze van straten

Hoi Werner
Was het een half varken?/ of een half dood varken??? en was het voor of na de pina colada.
Ga zo door! ben benieuwd wat jullie van L.A vinden.
P.s ga ook even langs de Universal Studios..
Gr. Sietze

Korina en Bertijn

Zo te lezen vermaken jullie je nog steeds prima!!! Hebben jullie het gevoel in een film te zitten? 50 jaar terug in de tijd..... hilarische bus-taferelen. Fantastisch toch. Geniet ervan en we zijn benieuwd naar jullie volgende verhaal.

Groeten

Gerrit en Agnes

wat fijn dat jullie er zo van genieten.
we wachten alweer vol spanning op het volgende verslag.
Voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar,
wij moeten nog enkele uurtjes wachten.

groetjes.

Chris

Hoi Brenda en Werner, leuke update weer.
Deze belevenissen vergeet je nooit meer. Prachtige verhalen, met of zonder rum!
Ik wens jullie een geweldig 2012 toe!
Ik kijk al uit naar de volgende update! Groeten vanuit een stormachtig en erg nat 't Harde.

Daan en Carolien

Vanuit een stormachtig NL, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!
Hoe was oud en nieuw in NZ??

xx