wernerenbrenda.reismee.nl

NZ Zuidereiland

Hallo allemaal,

We zijn alweer twee weken in Nieuw-Zeeland. Gestart op het Noordereiland en 8 januari zijn we met de boot overgegaan naar het Zuidereiland. Met windkracht 8 en hoge golven was dat niet zo'n fijne ervaring. Gelukkig waren er genoeg papieren zakjes aan boord. Sommigen zag je al slingerend met 2 zakjes op weg naar de reling gaan. Door het slechte weer duurde de tocht ook nog eenuur langer, dus we waren erg blij toen we weer vaste grond voelden.

We zijn er inmiddels ook achter dat ons campertje achterwielaandrijving heeft. Da's handig om te weten als je vast zit in de blubber en je door een zwerm sandflies wordt aangevallen... Een stel Nieuw-Zeelanders aangehouden die na 3 keer tegen het busje gedrukt te hebben er vandoor gingen. Uiteindelijk met een sjorband en heel aardige mensen met een jeep de camper weer op de weg gekregen.

We zijn nu op het Zuidereiland in de Fjorden. Het landschap is heel mooi en afwisselend. Morgen gaan we proberen een boottocht te maken in de Milford Sounds, eerst maar eens kijken hoe hoog de golven zijn.

Groetjes

Duncan

Hey B&W goed om te lezen dat jullie toch weer uit de drek zijn gehaald! Ruig weer dus in N-Z? Hebben jullie nog iets gemerkt van het, door midden gebroken, containerschip? Bij Tauranga (noorden van N-Z)? Doe rustig aan en tot spreeks! Groet, Duncan

Ilse Veenstra

Hoi Werner en Brenda ! Leuk om een beetje met jullie mee te reizen via deze site. Jullie vervelen je dus niet :-) .... Prachtige ervaringen en indrukken die jullie opdoen. Nog veel plezier, groetjes Ilse.

meike van het Goor

lieve juf Brenda Brouwer,
Ik mis u heel erg ik hoop dat u een fijne reis heeft .
Onze groep 4a heeft het goed met juf rozeboom .
Ik heb naar uw foto's gekeken.
We moeten wel een beetje op juf rozeboom passen hoor.
Groetjes MEIKE

Twan Schuurman

lieve juf Brouwer, ik vind het leuk om alle foto's te zien in de klas kijken we er soms naar wat u hebt geschreven.
Nu weet ik welke site het is en kan ik thuis ook kijken. Nog veel plezier en tot gauw.
groetjes Twan

The Cannondaleman

Hallo Werner en Brenda,

Mooi om te lezen dat jullie het goed naar je zin hebt.
Ik heb de indruk dat 4 maand nog te kort is om alles te kunnen zien wat jullie wilden. Geniet er nog van en we "reizen" en beetje mee via de site.

Iwan en fam