Kaikoura
Gisteren zijn we naar Kaikoura gereden met het plan om walvissen te gaan kijken. Vandaag zijn twee tochten al afgelast vanwege het slechte weer. Het waait hard en het regent. Misschien dat het vanmiddag wat beter weer wordt. We zijn nu weer bijna bovenaan op het Zuidereiland, volgende week moeten we de camper weer inleveren in Tauranga.
In Moeraki hebben we 's avonds naar de pinquins gekeken die het strand opkomen. Ze waggelen tussen de zeeleeuwen door naar hun nesten, bijzonder om te zien.
In Christchurch zijn we even geweest. Hier valt niet veel meer te zien na de aardbeving van vorig jaar. Het oude centrum ligt in puin en is afgesloten. We zijn doorgereden naar het schiereiland Akaroa en hebben gekampeerd bij de boer, prachtig uitzicht op de baai!
Er staan een paar nieuwe foto's bij Nieuw-Zeeland.
Voor de kinderen van groep 4a: wat leuk dat jullie samen de foto's hebben bekeken. Als we terug zijn heb ik nog meer foto's om te laten zien.
Tot de volgende keer!
ha leuk weer een verslagje en mooie foto's! Krijg zo een beetje indruk. (staat leuk Brenda dat korte haar :-) )
Word wel erg nieuwsgierig naar meer hoor!
Veel plezier verder!!
yvonne
Hoi Wereld reizigers,
Super om alles te lezen, wij zijn een klein beetje jalours! Deze zomer gaan wij met onze kids 4,5 week naar Thailand / Laos backpakken. Inmiddels hebben wij de vlucht geboekt. Maak er samen nog een mooie tijd van GENIET !
groeten, Bart